Bouwen in fases

“Na een periode van bouwen en inrichten van ons nieuwbouwhuis, wilden we met een gedegen plan de volgende stap zetten; een kindvriendelijke tuin passend bij de omgeving van rivieren en uiterwaarden. Het tuinplan wilden we direct definitief hebben, maar de aanleg graag in fases. Goede communicatie en planning is hierbij vereist, waarbij bijvoorbeeld goed werd nagedacht over het juiste moment van aanleggen van leidingwerk voor de sproei installatie en verlichting.”

Marleen & Tjerk | VeldenTuin
Marleen & Tjerk | VeldenTuin

“Het tuinplan wilden we direct definitief hebben, maar de aanleg graag in fases.”

Inmiddels zitten fase 1 en 2 erop en we zijn al helemaal blij met dit tussentijdse resultaat dat perfect opgaat in de omliggende natuur.  De materialen voor de laatste fase zijn al uitgekozen en in overleg met VeldenTuin gaat het later opgepakt worden.

Marleen & Tjerk | VeldenTuin

Meer Veldentuinen:

Laura en Ivo | VeldenTuin
Laura en Ivo | VeldenTuin

Rob van der Velden | Veldentuin

Ik kom graag bij u langs…

Bent u op zoek naar een no-nonsense hoveniersbedrijf dat uw wensen omzet in een fijne plek om buiten te beleven?

De aanleg van een tuin is zoveel meer dan alleen het planten van groen. Van bodemanalyse tot bestrating. Van schutting tot speelhuisje. Van beregening tot verlichting. Bij de aanleg van uw tuin is VeldenTuin van alle markten thuis.

We komen graag bij u langs om de mogelijkheden door te nemen. Bel, mail, app of sms me gerust. Ik drink mijn koffie zwart .

Rob van der Velden