Ontzorgen en genieten

Om ons voor te bereiden op de toekomst zijn we een stukje kleiner gaan wonen. Heel fijn dat we nu minder oppervlakte tuin bij hoeven te houden, maar we wilden wel graag dezelfde beleving als op ons oude stekje.

“Gedurende het aanleg traject hebben we onze ideeën en wensen een aantal keer gewijzigd en uiteindelijk hebben we nu een tuin vol handigheden waarin genieten voorop staat.”

Arjan & Sandra

Onze tuin is voorzien van een besproeiingsinstallatie die op afstand te bedienen is, de verlichting staat ingesteld en springt automatisch aan wanneer het buiten schemerig wordt, kleine handigheden die er voor ons voor zorgen dat we alleen maar hoeven te genieten van onze tuin. Altijd hadden we al het idee dat de Ofyr een prominente plek in de tuin mocht krijgen. Deze eyecatcher wordt nu nog meer gebruik dan voorheen en dat geeft ons veel plezier.

Meer Veldentuinen:

Laura en Ivo | VeldenTuin
Laura en Ivo | VeldenTuin

Rob van der Velden | Veldentuin

Ik kom graag bij u langs…

Bent u op zoek naar een no-nonsense hoveniersbedrijf dat uw wensen omzet in een fijne plek om buiten te beleven?

De aanleg van een tuin is zoveel meer dan alleen het planten van groen. Van bodemanalyse tot bestrating. Van schutting tot speelhuisje. Van beregening tot verlichting. Bij de aanleg van uw tuin is VeldenTuin van alle markten thuis.

We komen graag bij u langs om de mogelijkheden door te nemen. Bel, mail, app of sms me gerust. Ik drink mijn koffie zwart .

Rob van der Velden