Het Veldentuin Team

Rob van der Velden

Rob van der Velden

Eigenaar

Ik ben Rob van der Velden, eigenaar van hoveniersbedrijf VeldenTuin. Als echt buitenmens breng ik mijn passie voor het buitenleven graag over op anderen. Of het nu gaat om ontwerp, aanleg of onderhoud van uw tuin: samen met mijn team van VeldenTuin sta ik voor u klaar. Onze missie? Ervoor zorgen dat u (nog) meer tijd doorbrengt in uw tuin. Want dat is waar VeldenTuin voor staat: buiten beleven.

Sebastian Huvenaars

Sebastian Huvenaars

Hovenier

Na een poos als ruimtelijk ontwerper aan de slag te zijn geweest, bleef het buitenleven maar lonken. Een aantal jaar geleden was er een plekje in het team van VeldenTuin waar ik sindsdien mee denk, bouw en snoei aan belevenswaardige tuinen. Maar zonder goede bodem geen groei. Een studie een de Design Academy Eindhoven wordt inmiddels gecomplimenteerd door de VHG hoveniers vakopleiding. Om dromen, ideeën en tekeningen tot leven te zien komen blijft gewoon prachtig. VeldenTuin daagt me uit om met plezier aan mooie buitenruimtes te blijven werken.

Hilke Franken

Hilke Franken

Hovenier

Ik ben Hilke Franken en druk bezig met de de BBL-opleiding Tuin en landschapsinrichting op Yuverta in Boxtel. Vier dagen per week werk ik bij VeldenTuin. Ik vind hovenieren een mooi vak, omdat ik graag buiten ben en het werk enorm divers is. En daardoor dus nooit saai! Mijn passie ligt bij het maken en afleveren van een mooie en unieke tuin. Ik ben een harde werker met enorme drive om het vak te leren.

Vacature

Vacature

Allround Hovenier

Het team van Veldentuin groeit!

We zijn dus op zoek naar een hovenier die ons hechte team komt versterken.

Veldentuinen:

Laura en Ivo | VeldenTuin
Laura en Ivo | VeldenTuin

Rob van der Velden | Veldentuin

Ik kom graag bij u langs…

Bent u op zoek naar een no-nonsense hoveniersbedrijf dat uw wensen omzet in een fijne plek om buiten te beleven?

De aanleg van een tuin is zoveel meer dan alleen het planten van groen. Van bodemanalyse tot bestrating. Van schutting tot speelhuisje. Van beregening tot verlichting. Bij de aanleg van uw tuin is VeldenTuin van alle markten thuis.

We komen graag bij u langs om de mogelijkheden door te nemen. Bel, mail, app of sms me gerust. Ik drink mijn koffie zwart .

Rob van der Velden