Stappenplan voor een Veldentuin

Een nieuwe tuin aanleggen? Dan doorlopen we samen onderstaande stappen. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor alleen het onderhoud van uw tuin.

 Oriënterend gesprek

Onder het genot van een kop koffie inventariseren we uw wensen, het budget en de tijdsplanning.

Ontwerp

Uw wensen worden vertaald naar een ontwerp. Hierin houden we rekening met functionaliteiten, beplanting, beregening, verlichting, zon- en schaduwplekken en meer.

Materiaalkeuze

Samen gaan we op zoek naar de mooiste en meest geschikte materialen voor in uw tuin, passend bij het ontwerp.

Prijsopgave

U ontvangt een gerichte offerte voor de hele tuin: van grondwerk en materialen tot werkuren en beplanting. Zo weet u waar u aan toe bent.

Grondwerk

Onzichtbaar maar onmisbaar werk! De voorbereiding van uw tuin bestaat onder andere uit het doorspitten van de grond, het uitgraven van beddingen en het leggen van leidingwerk.

Bestrating en terrassen

Uw tuin krijgt steeds meer vorm. In deze fase leggen we de paden en terrassen aan. Ook een eventuele overkapping, pergola of tuinhuis wordt nu gebouwd.

Afwerking

De puntjes op de i, de kers op de taart: met planten, bomen, hagen en grassen maken we uw tuin helemaal af.

Advies op maat

Ten slotte geven we u advies op maat over welke beplanting u in de tuin heeft en om welk onderhoud de tuin vraagt. Als u groene vingers heeft, kunt u veel zelf doen.

Onderhoud

Geen groene vingers, of te weinig tijd? Wij nemen het onderhoud van uw tuin graag bij u uit handen. Neem contact met ons om de mogelijkheden te bespreken.

“Elk seizoen wordt ons het werk uit handen genomen, zodat wij alleen maar hoeven te genieten”

Veldentuinen:

Laura en Ivo | VeldenTuin
Laura en Ivo | VeldenTuin

Rob van der Velden | Veldentuin

Ik kom graag bij u langs…

Bent u op zoek naar een no-nonsense hoveniersbedrijf dat uw wensen omzet in een fijne plek om buiten te beleven?

De aanleg van een tuin is zoveel meer dan alleen het planten van groen. Van bodemanalyse tot bestrating. Van schutting tot speelhuisje. Van beregening tot verlichting. Bij de aanleg van uw tuin is VeldenTuin van alle markten thuis.

We komen graag bij u langs om de mogelijkheden door te nemen. Bel, mail, app of sms me gerust. Ik drink mijn koffie zwart .

Rob van der Velden