Wat kenmerkt een Veldentuin?

Persoonlijke aanpak

Een traject ga ik samen met u aan. Niet alleen door in gesprek met u te gaan en er zodoende achter te komen wat uw tuinwensen zijn, maar ook door samen met u op zoek te gaan naar de mooiste materialen passend bij de voor u ontworpen tuin. Zelf de handen uit de mouwen steken en eelt kweken op je vingers? Ook het werkelijke wérken in de tuin doe ik graag samen met de klant.

Balans tussen praktisch en prachtig

Een tuin moet prachtig zijn. Maar pas zodra het de functionaliteiten bevat die u wenst zal er echt gebruik van gemaakt worden. Afhankelijk van de wensen en beschikbare ruimte help ik hierin een keuze te maken.

Maatwerk

Maatwerk in de breedste zin van het woord; het ontwerpen van een tuin tot de creatie van een tuin is maatwerk van toepassing. Door niet te werken met standaard producten, maar van losse onderdelen een pergola, vlonder, stoep, schutting of border te creëren, kan alles precies zo gemaakt worden als wat het beste past in de ruimte en volgens úw wensen. 

Natuurlijke en duurzame materialen

Mijn liefde voor de aarde en moeder natuur vertaal ik zo goed mogelijk door gebruik te maken van materialen met een zo duurzaam mogelijk karakter. Dit betekent enerzijds dat het op een verantwoorde manier geproduceerd wordt, maar anderzijds ook dat hetgeen ik maak een lange tijd meegaat. 

Voorvechter voor de Levende Tuin

De Levende Tuin is een beweging waar ik helemaal achter sta. Samen met o.a. de Branchevereniging en verscheidene natuurorganisaties zorgen we ervoor dat er anders gedacht wordt over bestrating, waterafvoer, dieren en beplanting; geef groen de ruimte, laat groen meer leven. Ruil stenen in voor planten en bloemen en breng je omgeving tot leven. www.delevendetuin.nl

“Onze tuin is qua belijning en beplanting het hele jaar door kleurrijker en spannender geworden.”

Veldentuinen:

Laura en Ivo | VeldenTuin
Laura en Ivo | VeldenTuin

Rob van der Velden | Veldentuin

Ik kom graag bij u langs…

Bent u op zoek naar een no-nonsense hoveniersbedrijf dat uw wensen omzet in een fijne plek om buiten te beleven?

De aanleg van een tuin is zoveel meer dan alleen het planten van groen. Van bodemanalyse tot bestrating. Van schutting tot speelhuisje. Van beregening tot verlichting. Bij de aanleg van uw tuin is VeldenTuin van alle markten thuis.

We komen graag bij u langs om de mogelijkheden door te nemen. Bel, mail, app of sms me gerust. Ik drink mijn koffie zwart .

Rob van der Velden